gossip girl boş vakit geçirmek için birebir. salı günleri saat dokuzda cnbc-e de çıkıyor. yurttaki hayattan uzaklaşmak mı istiyorsunuz. tamam öyleyse:D izlein. fakir genç zengin züppelerin arasında . işte dizinin konusu. zenginlerin hayatı nasıl yaşıyorlar. çok mu lazım sanane der gibi siz izleyin yine de ya. ben izliyorum hafta sonu cumartesi günleri saat sekizde tekrarı var. ilk dört bölümünü izledim. izleyen varsa paylaşalım:D işte resimleri[img] http://i82.photobucket.com/albums/j270/i5star/Gossip%20Girl/gossip-girl-preview.jpg
Eet yha süpper bi dizi bakalım serena dan i mi yoksa nate i mi seccek ... Ama iksi de cok tatlııııı
jeren(:
Mesaj Sayısı: 459 Yaş: 20 Sınıf: 12/E SBL İş/Hobiler: Maroon 5 dinlemek(: bi de futbol(:) Lakap: jeren(: Kayıt tarihi: 25/09/08
Konu: Geri: gossip girl Perş. Tem. 02 2009, 22:08
kesinlikle blair...hem güzel hem çekici hem de tehlikeli ( zaten olması gereken de bu ) nate ve chuck da harika tipler... "because I'm chuck bass" bayılıyorum chuck'ın hareketlerine ;ama favorim nate archibald
Eet arkadaşlar size bı surprız hbrm var Hilary duff da gossip girl e katılıo..okula yenı gelen bı kızı oynıcakmıs ve yanlıs hatrlamıorsam nate le sevgılı olcakmış
jeren(:
Mesaj Sayısı: 459 Yaş: 20 Sınıf: 12/E SBL İş/Hobiler: Maroon 5 dinlemek(: bi de futbol(:) Lakap: jeren(: Kayıt tarihi: 25/09/08
Konu: Geri: gossip girl Salı Tem. 07 2009, 18:03
desene 3. sezonda ortalık iyice karışacak...xoxo gossip girl